Партньори

KLINGER Fluid Control GmbH – Австрия

Основана през 1886г., днес е един от водещите световни производители и доставчици на спирателна арматура. Марката KLINGER е олицетворение на техническата надеждност, силата на иновациите и най-високото качество.

Основни направления продукти: бутално-шибърни вентили, сферични кранове, нивопоказателни стъкла.

www.klinger.kfc.at

KLINGER Italy r.l. – Италия

KLINGER Italy е една от най-добрите италиански компании и световен лидер в производството и дистрибуцията на нивопоказателна техника – рефлекционни, транспарентни, двуцветни и магнитни колонки, показатели за поток и др.

www.klinger.it

KLINGER Dichtungstechnik GmbH & Co KG – Австрия

Като дъщерно дружество на глобалния лидер KLINGER Group, KLINGER Dichtungstechnik работи над производството на висококачествен индустриален уплътнителен материал повече от 125 години.

Широка гама от безазбестови уплътнителни материали KLINGERSIL, които осигуряват отлична устойчивост в зоните, изисквани от съответната целева индустрия, лeсни за рязане, обработка и поставяне.

Серия PTFE уплътняващи материали, които гарантират изключителна химическа устойчивост – KLINGER top-chem – пригодени да осигурят херметичност дори при ниско налягане, висока устойчивост срещу силни киселини или силни алкални флуиди, както и добри свойства при средни и ниски температури.

www.klinger.co.at

KLINGER AG Egliswil – Швейцария

Klinger AG Egliswil, компания на групата KLINGER, е създадена през 1980 г. Център за изработка на високотемпературни уплътнителни материали от гъвкав графит и слюда, както и стомана с гумено покритие. Тези материали се обслужват в много водещи компании, главно рафинерии, химически заводи, електроцентрали, цистерни и много други.

Уплътнения на основата на графит – подходящи за температури между -200 ° C и до 460 ° C и предлагат устойчивост срещу широк спектър от химикали. Снабдени със специално разработено за тази цел покритие против лепкави материали. Уплътнителните материали на основата на графит KLINGER се отстраняват лесно от фланеца – дори след излагане на повишени температури.

Уплътнения за автомобилната индустрия – Милиони автомобили и камиони са оборудвани с уплътнения и спирачни накладки, направени от KLINGER Polystrat – регулиращи нивото на шум и вибрации.

www.klinger-ag.ch

KLINGER Limited – Великобритания

KLINGER Limited UK има обширна продуктова гама, включваща спирално-навити гарнитури Maxiflex, Maxiprofile, RTJs, метални уплътнения, безазбестови салникови набивки. Тези продукти са широко използвани за най-агресивните химически флуиди, главно в нефтохимическите индустрии.

Металните уплътнения често включват мека уплътняваща среда, като графит, използван заедно с метала, за да се създаде много висока херметичност.

www.klinger.co.uk

KLINGER Politeknik – Турция

От 1976 г. KLINGER Politeknik предлага широка гама от компенсатори по поръчка в допълнение към стандартните типове гумени и метални компансатори.

www.politeknikgroup.com

KLINGER Gebetsroither GmbH – Австрия

Търговска фирма на КЛИНГЕР:

Готови гарнитури от безазбестови клингерити и други промишлени изделия, производство на водещи европейски фирми.

www.gebetsroither.at

KLINGER Kempchen GmbH – Германия

Безазбестови салникови набивки, спирално-навити гарнитури и голямо разнообразие на специални уплътнения и PTFE фитинги.

www.klinger-kempchen.de

KLINGER W. SCHULTZE GMBH – Германия

A. W. Schultze GmbH е създадена в Хамбург като производител на набивки от гума и азбест през 1878 година. Днес фокусът е върху плоските уплътнения.

InterApp AG – Швейцария

От 1969 г. InterApp AG предлага широка гама от арматура за най-взискателните приложения, които ви помагат да транспортирате и регулирате течности, газове и твърди вещества по възможно най-безопасния начин. “Полимат”® е ексклузивен представил за България за всички продукти на фирма InterApp AG.

www.interapp.net/en/

Zwick Armaturen GmbH – Германия

Основана през 1977г, ZWICK е водещ производител на клапи, които отговарят на най-високите изисквания и стандарти за качество. Продуктовата гама съдържа бътерфлай клапи серия TRI-CON широко използвани за химически, нефтохимически, петролни, газови и централни отоплителни инсталации; възвратни клапани от серията TRI-CHECK, които съчетават всички предимства на серията TRI-CON във възвратен клапан със 100% херметичност и серия TRI-BLOCK, която има функция за двойно блокиране и обезвъздушаване.

Клапаните ZWICK се произвеждат съгласно най-модерните технологии и имат уникален дизайн, сертифицирани съгласно Fire-Safe и British Standard.

www.zwick-gmbh.de

ABO Valve, s.r.o. – Чехия

Фирма ABO Valve е най-големият производител на бътерфлай клапи в Чехия. Основана е през 1993 г. и през годините се e наложила със своето качество и къси срокове на доставка.

Производствената гама включва центрични клапи с гумен маншон за общо и индустриално приложение, двуексцентрични и триексцентрични клапи и обратни предпазни клапи. Клапите се окомлектоват с пневматични и ектрически задвижки, позиционери и др. в зависимост от желанието на клиента.

www.abovalve.com

Vexve Oy Финландия

Основана през 1960 г. в Састамала, Vexve е водещ европейски доставчик на арматура за хидравлично управление в енергийния сектор. Марките Vexve и Naval, както и Hydrox, са признати по целия свят. Основни предимства са високо качество и бързи доставки.

Производствената гама включва сферични кранове с напълно заварена конструкция, редуциран или пълен проход, бътерфлай клапи, кранове за врязване, кранове за газ.

www.vexve.com

TERMOVENT SC Сърбия

TERMOVENT SC е основана през 1963 г., в момента е регионален лидер в производството на индустриални клапани за технологична промишленост и топлоенергетика.

Отличават се с гъвкавост и надеждност по отношение на продуктите, инсталирани и функциониращи в повече от 60 страни по света. Производствената гама е изключително насочена към богат избор от решения за високо налягане и температура.

www.termoventsc.rs

F. U. J. PETERS APPARATE UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG – Германия

Компанията предлага висококачествени машини за изрязване на гарнитури, ръчни или с ел. задвижване, подходящи за широк набор от уплътнителни материали.

www.fj-peters.de

HAKVOORT GmbH – Германия

HAKVOORT в продължение на 40 години представя висококачествени решения в повече от 50 страни. Продуктовата гама включва богат избор от пинч вентили, компенсатори и др.

www.armaturenbau-hakvoort.com

Niob Fluid – Чехия

NIOB FLUID s.r.o. е чешки производител на фитинги от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната промишленост.

Днес продуктовата гама включва съединителни елементи, кламп скоби, фитинги, тръби, тръбни фасонни части, сферични кранове, регулираща и затваряща арматура, люкове – изработени от неръждаема стомана, гумени уплътнения.

www.niobfluid.cz

Spörl – Германия

Създадена през 1956 г., днес компанията произвежда високо прецизна метална телена мрежа, както и завършени форми и филтриращи части като сита и филтри.

www.spoerl.de

Bray– Германия

Производствената гама включва бътерфлай клапи, сферични кранове, ножови шибри, регулиращи клапи и др.

www.bray.com