За Нас

Добре дошли!
Вие се намирате в официалната страница на “Полимат” ООД. Тук ще намерите подробна информация за предлаганите от нас продукти и услуги. Благодарим Ви предварително за проявения интерес. Ние сме на Ваше разположение.

Високо технологично качество!

“Полимат” ООД ®

 

Фирмата е основана през 1995 г., като официален представител на фирма “KLINGER” – Австрия. За времето на своето съществуване успява да се наложи, като надежден партньор на фирми в областта на енергетиката, химическата, нефтопреработвателната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.

Фирмата е специализирана в доставки и сервиз на технически изделия: сферични кранове, бътерфлай клапи, голямо разнообразие от шибъри, вентили, гумени, линзови и тъканни компенсатори, стъклени и магнитни нивопоказатели, безазбестови уплътнителни материали, спирално навити гарнитури, специални уплътнения, гарнитури изработени по спецификация на клиента, и др.

В резултат на дългогодишния опит, фирмата има установени партньорски контакти и с други водещи  европейски фирми, производители на промишлена арматура и нивопоказателна техника.

Фирма Полимат ООД разполага с екип от добре обучени търговци и инженери с богат професионален опит в областта на доставките и поддръжката на промишлена арматура и други технически изделия за България.

Качеството на доставяните от фирмата технически изделия е винаги гарантирано с приложени сертификати от заводите производители: за качеството на материалите и изпитанията на изделията.

От създаването си през 1995 год. фирма ПОЛИМАТ ООД извършва редовен износ на оптични елементи за Германия в реномирани оптични фирми.

За тези партньори, фирмата е утвърден доставчик, покривайки европейските норми за качество и срок на доставките.

 

Фирмата е сертифицирана по: ISO 9001:2015, от TÜV Austria.

Полимат – Сертификат 2021 г. (български)

Полимат – Сертификат 2021 г. (английски)